реклама Делікат

Новачком «Черкаських Мавп» став литовський захисник – Томас Делінінкайтіс (190 см, 1982 р.н.).

Відомий в Європі снайпер ймовірно допомогатиме команді вже в найближчому матчі проти «Кривбасбаскета», інформує прес-служба «Черкаських Мавп»

Делінінкайтіс вже має досвід виступів за українські клуби. Так, в сезоні 2007-2008 він виступав за «Азовмаш», у складі якого провів і частину наступного сезону. У середньому за гру в Суперлізі Томас набирав трохи більше 10-ти очок та виконував 2.4 підбирання, при цьому демонструючи майже 50-відсотковий відсоток реалізації триочкових!

У сезоні 2008-2009 снайпер був одним із лідерів «Будівельника», де в середньому за гру здобував 17.3 очок та 3.8 передачі. Після чого новачок черкаського клубу виступав у топових дивізіонах Іспанії та Греції, захищаючи кольори «Мурсії» (7.6 очок за гру) і «ПАОКа» (10.3).

У минулому сезоні гравець збірної Литви виступав за каунаський «Жальгіріс». Незважаючи на те, що у внутрішньому чемпіонаті Томас показував скромну статистику, він якісно виглядав у Євролізі. У шістнадцяти матчах найпрестижнішого турніру Старого Світу він набирав в середньому по 8.8 очок та виконував 2 передачі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100