реклама

реклама

Цю тему обговорювали під час спільної робочої зустрічі в приміщенні Поліції охорони області начальник сектору ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області Євгеній Карнаушенко та керівник Управління поліції охорони в Черкаській області Василя Курятника.

На виконання Концепції безпеки закладів освіти, ухваленою Кабінет Міністрів України 7 квітня 2023 року, обговорили питання щодо забезпечення в установленому порядку охорони закладів освіти із залученням поліції охорони, встановлення в освітніх закладах комплексу тривожної сигналізації з підключенням до пунктів централізованого спостереження та реагування, встановлення стаціонарних металодетекторів, облаштування необхідних огорож та здійснення інших інфраструктурних заходів.

2

По завершенню заходу обговорили алгоритм взаємодії спільних дій щодо створення безпекового середовища між органами влади, Національної поліції та ДСНС.

У наш не легких для країни час не потрібно забувати, що безпека дітей – це пріоритет. Нині в області обладнано засобами тривожною, охоронною сигналізацією 644 заклади освіти, що складає 69,7% від загальної кількості навчальних закладів.

Наразі Поліцією охорони здійснюються попередні заходи щодо організації фізичних постів, підбору особового складу, забезпечення їх форменим одягом, спеціальними засобами та налагодження подальшої роботи. У найкоротший термін кожен заклад освіти області буде охоплено поліцейським піклуванням, адже діти – наше майбутнє.

Управління поліції охорони в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100