На Житомирщині відбувся семінар НОК України із суб’єктами олімпійського руху. Представники олімпійських осередків з усієї України взяли участь у масштабному заході. Зокрема, від Черкащини – відповідальний секретар відділення Іван Урста та спеціаліст Дмитро Притула.

410015459_368442338886942_1603883782213001138_n

Триденна програма перебування передбачала розгляд багатьох актуальних питань та участь у кількох олімпійських заходах Житомирщини.

На початку семінару до учасників з вітальною промовою звернувся президент НОК України Вадим Гутцайт. Він подякував усім за роботу та поінформував про основні події в олімпійському русі: боротьбу за недопущення російських і білоруських спортсменів до міжнародних змагань, підготовку до участі національних збірних команд у зимових Юнацьких Олімпійських іграх у Кореї та Олімпіаді в Парижі, про домовленості щодо фінансової підтримки з боку ЄОК та допомогу регіональним олімпійським осередкам.

У своєму виступі президент НОК України акцентував на необхідності популяризації олімпійських видів спорту, висвітлення своєї діяльності у засобах масової інформації та комунікації з різними аудиторіями, зокрема й органами влади.

Порядок денний семінару був насичений та різнотематичний.

Крім того, було підбито основні підсумки діяльності регіональних відділень та співпраці з НОК України.

У рамках перебування на Житомирщині представники з усіх куточків України також долучилися до Всеукраїнської церемонії свята Олімпійського прапора з нагоди участі національної збірної команди України у IV зимовій Юнацьких Олімпійських іграх, що відбудуться у січні 2024 року в Канвондо (Республіка Корея), а також ХI Житомирській обласній щорічній урочистій церемонії нагородження лауреатів спортивного року-2023.

Про це повідомляє відділення НОК України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100