реклама

реклама Делікат

реклама

Учора співробітники Черкаського слідчого ізолятора відвідали Черкаський обласний будинок дитини «Малятко».



Метою візиту стало проведення «суботника» на прилеглій до установи території. Пенітенціарії навели лад на майданчиках та в садку, розчистили територію та прибрали опале листя з усього подвір’я, повідомляє прес-служба установи.

За сприяння Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби була виділена спеціальна техніка, все зібране сміття та листя вивезли за межі міста на звалище.


Упродовж двох останніх років Черкаський слідчий ізолятор веде шефство над «Малятком». Начальник СІЗО Роман Дяченко розповів, що, окрім традиційних привітань дітлахів зі святами та надання матеріальної допомоги, значно частіше закладу потрібні чоловічі руки у вирішенні побутових питань, адже не все залежить від грошей.

– Одне з основних прав дітей, – говорить Роман Анатолійович, – це право на сім’ю. Діти в «Малятку» позбавлені материнського тепла, тепер їхня родина – це співробітники будинку дитини. Ми не хочемо стояти осторонь, тому радо відгукуємось за будь-якої потреби допомогти цим малюкам. Натомість дуже приємно приходити до «Малятка» в гості на свята і почувати себе бажаним гостем.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100