реклама

реклама

В рамках реалізації міської «Програми профілактики злочинності в м. Сміла на період 2021-2025 років» впровадили систему відео спостереження «Безпечне місто», пише Сміла.UA.

2023-12-14-kameri

Проект реалізовувався за кошти із державного бюджету. Він включав придбання камер відеоспостереження та програмного забезпечення. Втілює систему відео спостереження у Смілі ТОВ “Безпечне місто. Охорона”. Нині 81 камера відеоспостереження встановлені у людних місцях, на в’їздах – виїздах з міста, та на перехрестях. Ці пристрої з можливістю розпізнавання державних номерних знаків транспортних засобів, обличчя людей тощо.

Монітори, на які передається зображення з камер встановлені у кабінетах керівництва міста та в поліції. Як твердить директор ТОВ “Безпечне місто. Охорона”, записи з камер можуть бути використані як доказова база, тож будь-який мешканець Сміли може подати запит у міськраду для отримання потрібних даних. Наприклад, про ДТП, чи якесь адміністративне правопорушення чи порушення громадського порядку. Також Олексій Вихристюк запевнив, що система “Безпечне місто” захищена від стороннього втручання та витоку даних, бо працює в локальній мережі.

Нині система ще працює у тестовому режимі, зазначив міський голова Сергій Ананко. З початку 2024 року – почне вже функціонувати повноцінно.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Их знали! 14.12.2023 22:49
Даже в лицо! (Старому Витрішку таке й не снилось. Все на доносах сєксотів базувалось)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100