реклама

реклама Делікат

реклама

Сьогодні о 14.30 на Театральній площі Черкас почнеться акція, присвячена Дню толерантності.


Молодь пронесе до площі «Дружба народів» 50-метрове Полотно Миру, зшите власноруч з тисяч клаптиків тканини, що є своєрідним баченням толерантності. Потім на площі відбудеться велика кількість конкурсів, масовок, пізнавально-розважальних ігор та нагородження авторів кращих цьогорічних клаптиків Полотна миру серед черкаських школярів, повідомляють в обласному молодіжному ресурсному центрі.

Кульмінацією заходу стане гігантське серце толерантності із запалених свічок. Очевидців та активних учасників акції чекає заряд позитиву, призи та справжнє усвідомлення поняття «Толерантність». Ті, хто не встигли доєднатися до цього символу взаємоповаги та антидискримінації, зможуть зобразити власне розуміння толерантності на повітряних кульках. Гарні повітряні символи доведеться пустити в небо, а негативні проколять голками.

Вулична акція відбудеться символічно у Міжнародний день філософії, оскільки у день Толерантності 16 листопада частини полотна були представлені у школах міста.

Ініціатори цьогорічної акції, Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр та Черкаська обласна благодійна фундація «Паритет», цією акцією прагнуть популяризувати серед черкащан недопустимість дискримінації, примноження та закріплення мови миру та толерантності, протидіяти поширенню ксенофобії, ворожнечі та нетерпимості.


реклама

Коментарі  

 
+4 #1 $$$ 22.11.2012 15:16
- Папа, а у вас ведь в Советской армии была толерантность?
- Кто тебе такую фигню сказал?!
- Ну ты ж сам говорил, что вместе с тобой служили два хохла, татарин, бурят, грузин и латыш. И типа все зашибись было.
- Запомни раз и навсегда, сын. Толерантность - это фальшь, либерализм и гомосеки. А у нас в Советской армии была дружба народов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100