реклама

реклама

На основних правилах перебування і працевлаштування іноземних громадян в Україні наголосили фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці під час проведення у м. Черкаси профілактичних рейдів в межах кампанії «Мігрант» спільно з представниками міграційної поліції.

Кампанія Мігрант 2

Учасники заходів провели профілактично-оперативні заходи з метою запобігання і протидії нелегальній міграції, а також перевірки додержання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування на території України.

Посадовці спільно відпрацювали низку місць ймовірного перебування іноземців. Під час заходів перевірили законність перебування працівників-іноземців на території України. Провели роз’яснювальну роботу щодо основних правил перебування іноземців та попередили роботодавців про відповідальність за порушення українського законодавства.

Кампанія Мігрант 1

Крім того, поінформували про порядок укладення трудового договору, про зміни у трудовому законодавстві під час воєнного стану, шляхи захисту трудових прав.

Рекомендації щодо безпечного працевлаштування читайте на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua

Пресслужба Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100