реклама

реклама Делікат

реклама

Черкаські податківці з початку року зібрали до державного бюджету 347,8 млн. грн. податку на прибуток підприємств. Це на 82,2 млн. грн. більше за відповідний показник минулого року. Темп росту надходжень з податку на прибуток становить 131,5%.

За даними управління оподаткування юридичних осіб ДПС у Черкаській області, у листопаді цього року також очікується збільшення надходжень податку на прибуток, темп до листопада минулого року – 130,8%. За 11 місяців темп росту надходжень до бюджету з податку на прибуток очікується на рівні 131,4 відс.

– Зростання надходжень податку відбувається як внаслідок ефективної роботи із руйнування схем мінімізації податкових зобов’язань, ухилення від сплати податків, так і як результат дії відповідних положень Податкового кодексу України, – зауважила заступник голови ДПС у Черкаській області Тетяна Проценко

Вона відзначила, що, незважаючи на зменшення ставки податку на прибуток у поточному році на 2 відсоткових пункти, нарахування податку на прибуток за 9 місяців по області збільшились на 13,6 млн. грн., або на 5,3 відсотка. 

Загалом за 9 місяців платниками податку на прибуток задекларовано дохід, що враховується при визначенні оподаткованого прибутку в сумі 33 382,2 млн. грн. Нарахування податку на прибуток за деклараціями основних платників склали 274,4 млн. гривень.

Станом на 1 листопада 2012 року податок на прибуток сплачують понад 6,6 тис. платників Черкащини, зазначають у прес-службі ДПС області.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100