реклама

реклама

Завдяки спільним зусиллям сьогодні надійшла перша частина гранту від міжнародних партнерів міста Штайнфурта (Німеччина), а саме: обладнання для шкільних харчоблоків (плити, пароконвектомати, холодильники, постійні нагрівачі, інші кухонні меблі) та меблі для класних кімнат і планшети для навчання.

416075905_676293031324482_2983339638048036053_n

“Сьогодні 5 шкіл Черкас отримали необхідне обладнання, меблі та техніку. Це допоможе нашим навчальним закладам надавати більш якісні освітні послуги”, - сказала заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Школа №6 отримала: пароконвектомат, холодильник, постійний нагрівач.

Школа №19 отримала: пароконвектор, класні кімнати.

Школа №22 отримала: холодильник, пароконвектор, постійний нагрівач, столи, шафи.

Школа №26 отримала: класні кімнати.

Школа №33 отримала: класні кімнати.

"Гуманітарна допомога - результат спільної участі Черкас та Штайнфурта у проєкті «Покращення цивільного захисту в муніципальному партнерстві з Україною 2023». Ми отримали підтвердження від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) щодо надання нашій громаді двох пакетів підтримки. Наразі триває підготовка до офіційного заключення солідарного партнерства. Дякую всім, хто долучився до реалізації проєкту та втілив його у життя. Підтримка від міжнародних партнерів дуже важлива і цінна для нас", - розповів міський голова Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, до цього було проведено декілька онлайн зустрічей між керівниками обох громад, під час яких домовилися про подальшу співпрацю та реалізацію освітніх і міжнародних проектів.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100