реклама

реклама

Працівники Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Черкаській області придбали для військових дві антидронові рушниці. Їхня загальна вартість — понад два мільйони гривень.

ed5a0de1aaf69439

Гроші зібрали із премій працівників за їхньої ж ініціативи, розповів директор установи області Ігор Фесун, пише Суспільне.

З його слів, працівники відмовляються від премій за власної ініціативи:

"Люди перераховують премії. В санітарок вона менше, а в лікарів більше, але і доходи різні. Тому тут все справедливо. Люди за бажанням пишуть заяви, за всі рази в нас не було жодної відмови, ні від одної людини з усіх 1300 працівників".

Директор установи зазначив:

"Якщо ми зупинимося, то який сенс тоді хлопцям там бути, якщо ми перестанемо про них думати, вони перестануть думати по нас".

07b77e4510378873

Фельдшер екстренки Дмитро Поденко пояснив, що закупили антидронові рушниці за ініціативи всіх працівників:

"Ми їздили й на те, що в нас відбувалося у Черкасах, в Умані, у Смілі. Ми всюди були й звісно це мотивує допомагати більше. Бачили місця руйнувань, бачили травмованих людей, багато лиха".

Військовослужбовець Анатолій Чупрун пояснив, що передані рушниці одні з кращих:

"Побачимо в роботі вже. Це одна із кращих рушниць такого класу у світі. У нас примітивніші, простіші. Сам принцип роботи рушниці в тому, що вона просто виводить із ладу літальний апарат і садить його, він не досягає цілі. Він не приносить ніякої шкоди, він не забирає життя, вона його садить просто і блокує".

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100