реклама

реклама

У Черкаській центральній міській бібліотеці імені Лесі Українки до 70-річчя утворення області відбувся пізнавальний захід. Літературно-мистецька панорама «Літературне обличчя Черкащини» об’єднала черкасців, митців, письменників, істориків та науковців.

За заході виступили учні Черкаської дитячої музичної школи №3, дитячої школи мистецтв та презентували свої роботи вихованці Черкаської дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута.

“Черкаська область - наймолодший регіон нашої держави, - розповідає начальник управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Валентина Шепецька. - Однак з надзвичайно давньою та багатою на події та видатних людей історією. Ми - це серце України, тому саме на території Черкащини зароджувалась українська нація.”

Під час заходу присутні дізналися про історію утворення Черкаської області, заслухали виступ голови Черкаської обласної організації Національної спілки письменників України Володимира Поліщука про літературну антологію Черкащини. Крім того, організатори запросили до виступів творчі колективи та окремих виконавців із творами черкаських авторів.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100