реклама Делікат

Без очікуваних провокацій зі сторони малочисельної опозиції відбулася вчора зустріч міського голови Золотоноші Віталія Войцехівського із громадою міста.

Очевидно, опоненти міського голови відчули під дахом будинку культури доброзичливу енергетику і не ризикнули викликати на себе вогонь присутніх золотонісців, які горою стоять за свого очільника і називають його народним мером. 

Відбувся захід із двох причин – з нагоди 20-ї річниці надання Верховною Радою Золотоноші статусу міста обласного підпорядкування і щорічного звіту міського голови відповідно до закону «Про місцеве самоврядування в Україні». 

Причетні до здобуття незалежності міста від району згадали події двадцятилітньої давності, які дали міській владі змогу самостійно розпоряджатися бюджетними коштами і вирішувати місцеві соціальні проблеми.

Войцехівський звітував перед людьми під зміну фотознімків на великому екрані, які зафіксували основні здобутки нинішньої влади. Нові дороги і тротуари, архітектурні конструкції, оригінальні лавочки, яскраві клумби, квіткові композиції, фонтани, відновлені історичні споруди, освітлені вулиці, висаджені молоденькі берізки – все це зроблено лише за останні два роки. Тож бурхливі оплески, що супроводжували виступ Віталія Войцехівського, були заслуженими. Як і емоційне «браво» на адресу місцевих артистів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100