реклама

реклама

Перший заступник Черкаського міського голови і президент Федерації боксу Черкащини, Сергій Тищенко,  відзначив черкаських спортсменів за їхні досягнення у минулому році. Серед них - переможці змагань різних рівнів, від Всеукраїнських до міжнародних, а також кандидати у майстри спорту.

DSC00986_1

Особливо відзначив Сергій Тищенко здобутки боксерки Тетяни Довгаль, яка у минулому році виборола «золото» Кубка України з боксу, «срібло» чемпіонату України з боксу та «срібло» на Міжнародному турнірі Балканських країн з боксу. Також він подякував її тренерам Іллі Дубовому та Олександру Піскуну.

"Дякую всім спортсменам і тренерам, які у такий надважкий час для нашої країни докладають максимальних зусиль для перемоги їхніх вихованців на рингу! Незважаючи на виклики та труднощі, ви, наші спортсмени, не тільки тренуєтеся та представляєте наше місто, область та Україну на міжнародних аренах, але й робите свій вагомий внесок в перемогу. Адже кожна ваша перемога стає додатковою мотивацією для наших воїнів. Нехай ваші досягнення стануть джерелом натхнення для інших. Вітаю вас і бажаю сил, витримки, наполегливості і подальших успіхів у житті та спорті», - зазначив Сергій Тищенко.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100