реклама

реклама Делікат

реклама

До чергової частини Соснівського райвідділу міліції звернувся 21-річний житель міста Черкаси та повідомив, що його побили невідомі та відібрали годинника та золоті прикраси.

Потерпілий повідомив оперативникам, які прибули на місце події, що раніше бачив нападників в приміщенні клубу, де відпочивав. Після оперативно-пошукових заходів двох учасників нападу було затримано та доставлено до Соснівського райвідділу для дачі пояснень. Зі слів потерпілого та затриманих, правоохоронцям вдалося відтворити загальну картину перебігу подій того вечора.

Поряд з одним з нічних клубів міста троє молодих людей сиділи на лавці та розмовляли. Молодики обговорювали автомобілі, порівнюючи переваги та недоліки тих чи інших моделей, коли до них приєднався ще один співрозмовник. Юнаки були напідпитку і під час бесіди між ними виник конфлікт. Кожна сторона вперто доводила свої аргументи. Врешті-решт двоє парубків вирішили завершити цю безглузду бесіду та зібралися йти. Проте інші двоє співрозмовників були впевнені, що розмова не завершена і почали їх переслідувати. Повернувши в провулок, втікачі швидко зникли в темних вуличках міста. Двоє товаришів зробили всього декілька кроків, коли почули крики. Хлопці вирішили повернутись назад та побачили, що за приміщенням бару декілька молодих людей б’ються з їхніми нещодавніми співрозмовниками. Двоє друзів також долучились до бійки, оскільки були ображені «неправильними» діями своїх нещодавніх співрозмовників. Нанісши декілька ударів опонентам, вони спокійно попрямували додому, залишивши решту далі з’ясовувати стосунки.

Проте при спілкуванні з правоохоронцями 19-річний та 20-річний затримані зазначили, що ніяких речей вони не забирали, а інших хлопців вони не знають. Згодом працівники міліції встановили решту учасників бійки, один з яких і зізнався, що заволодів речами потерпілого. Наразі стосовно нього порушено кримінальну справу за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Стосовно двох товаришів, які втрутилися в бійку заради помсти, складено адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Дрібне хуліганство), яка тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, повідомляє прес-служба МВС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100