реклама

реклама

Прокуратурою Черкаської області в порядку правозахисної діяльності проведено перевірку додержання вимог Закону України «Про державну експертизу землевпорядної документації» в діяльності Головного управління Держкомзему в області.

Встановлено, що службовими особами вказаної установи не забезпечено виконання вимог чинного законодавства, а саме, незаконно зареєстровано документацію із землеустрою та оцінки земель, не конкретизовано вид, форму державної експертизи, не зазначено кошторисної вартості робіт по договору на виготовлення землевпорядної документації і відсутність такого договору взагалі. Крім того, вказаними працівниками незаконно надано позитивні висновки державної експертизи та порушено визначені строки, протягом яких вони є дійсними.

За результатом перевірки на усунення порушень зазначеного законодавства прокуратурою області внесено подання на адресу начальника Головного управління Держкомзему в Черкаській області, яке розглянуто та задоволено, а начальника відділу державної експертизи притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100