реклама

реклама

Цими вихідними до Уманського міськвідділу міліції надійшло повідомлення, що в районі вулиці Набережної чути крики людини, яка просить про допомогу. Терміново на місце події черговим була направлена слідчо-оперативна група.

Оперативні працівники лейтенант міліції Костянтин Рябошапко та Серій Гром, обстежуючи територію, почули крики і зрозуміли, що людина знаходиться в районі ставу Осташівка.

Правоохоронці побігли на допомогу і побачили жінку, яка знаходилась у воді неподалік від берега. Вона хаотично рухалась, намагаючись вибратись із води. Працівники міліції кинулися рятувати жінку та витягли її на берег. Вона тремтіла від холоду, час від часу втрачала свідомість. Працівники міліції надали їй першу медичну допомогу. Верхній одяг жінки був мокрим, тому хлопці віддали їй свої бушлати та викликали швидку допомогу.

Потерпілу було доставлено до реанімаційного відділення Уманської міської лікарні.

Як було з’ясовано, літня жінка хворіє і в той вечір їй було зле. Вона не пам’ятає, як вийшла з хати, що з нею сталось і чому вона потрапила у воду, інформує прес-служба МВС області.

Костянтин Рябошапко та Сергій Гром у 2012 році закінчили вищі навчальні заклади системи МВС. На посаді оперуповноваженого сектору карного розшуку Сергій працює півроку, а Костянтин – лише три місяці.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100