реклама

реклама

Екологічні питання обговорили під час наради з першим заступником Черкаського міського голови Сергієм Тищенком. Також участь у ній взяли директор департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Сергій Отрешко, начальник відділу екології Володимир Гусаченко та перший заступник начальника Державної екологічної інспекції Центрального округу Сергій Поліщук.

DSC03077_1

Серед іншого, обговорили питання екологічної ситуації в місті та функціонування сервісу фіксації фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу внаслідок надзвичайних ситуацій, подій, збройної агресії рф «ЕкоЗагроза». Це офіційний інформаційний ресурс (ecozagroza.gov.ua) та мобільний додаток Міндовкілля. Вони дозволяють громадянам в реальному часі отримувати достовірну інформацію про стан довкілля в умовах збройної агресії.

У додатку є можливість не лише перевіряти якість повітря та рівень радіаційного забруднення, але й повідомляти про екологічні злочини. Зібрані дані використовуються для розрахунку екологічних збитків внаслідок агресії, а також для ефективного усунення їх наслідків та стягнень, включаючи рф.

«Запрошую усіх жителів міста Черкаси за потреби користуватися сервісом «ЕкоЗагроза» від Міндовкілля. Це допоможе ефективніше виявляти та вирішувати екологічні проблеми, які можуть виникати у нашій громаді, в тому числі і ті, що виникають в умовах збройної агресії рф», - зазначає перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Про це інформує Черкаська міськрада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100