реклама

реклама

Колектив Черкаського обласного військового комісаріату, яким керує полковник Євген Курбет, визнано кращим серед підпорядкованих обласних військових комісаріатів Територіального управління «Північ» за станом бойової та мобілізаційної готовності, рівнем командирської підготовки та військової дисципліни у 2012 році.

Нагороду черкащани отримали у Києві під час наради з підбиття підсумків діяльності Територіального управління «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України за 2012 навчальний рік, яку провів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Територіального управління «Північ» полковник Ігор Шпак.

Керівник органу військового управління проаналізував реальний стан справ, готовність військових комісаріатів і частин безпосереднього підпорядкування до виконання завдань за призначенням, хід удосконалення бойової та мобілізаційної готовності, а також стан військової дисципліни та правопорядку у 2012 навчальному році.

– Більшість військових колективів впоралися з поставленими завданнями. Завдяки наполегливості та розумній ініціативі військових комісарів і командирів військових частин безпосереднього підпорядкування вдалося виконати усі основні заходи підготовки за цей рік, – констатував полковник Ігор Шпак.

Як було підкреслено під час наради, у 2012 році в ході весняної та осінньої призовних кампаній до лав Збройних Сил та інших військових формувань України військовими комісаріатами Територіального управління «Північ» було призвано понад 12 тисяч осіб. На військову службу за контрактом з початку року відібрано близько 500 громадян України, інформує прес-служба Черкаської ОДА.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100