реклама

реклама

На базі Реабілітаційного комплексу «Гармонія» вчергове відбулося засідання ветеранського Хабу «Сильні духом» за участю військовослужбовців, їх дружин та дітей, які на даний час боронять нашу рідну землю, членів сімей загиблих ветеранів війни в супроводі фахівців соціальної роботи, психолога служби первинного соціально – психологічного консультування Вікторії Козачинської та радника міського голови Віктора Вдовиченка

Проводилося заняття з мандалотерапії для всіх присутніх адже цей напрям арт-терапії чудово розвиває дрібну моторику, концентрацію, творче уявлення, тренує почуття ритму, гармонії і порядку, математичного мислення.

425331026_695610659419646_4479867513017135639_n

Слово «мандала» в перекладі означає «коло», «диск». Мандалотерапія - один із методів арт-терапії (лікування мистецтвом). Це природний і радісний спосіб поліпшення емоційного стану, зняття напруги, вираження емоцій, який сприяє розвитку творчості, художнього та духовного самовираження. Як стверджував Карл Густав Юнг, робота з мандалами дозволяє розкрити індивідуальність людини та розвинути саморегуляцію.

Учасники заходу мали можливість поспілкувалися, обговорити та задати питання, на які отримали вичерпні відповіді.

Місія ветеранського хабу полягає в наданні повноцінної підтримки ветеранам та їх сім'ям, сприяючи їхньому психологічному і соціальному благополуччю після служби. Ветеранський хаб виступає як центр, де забезпечуються різноманітні консультації та надається психологічна допомога, спрямована на вирішення викликів, з якими можуть зіткнутися ветерани та їх сім'ї.

На заняття запрошуємо всіх охочих військовослужбовців та членів їх родин. За детальною інформацією звертайтеся до управління праці та соціального захисту населення:

м. Умань, вул. Садова,9/5, каб.№ 6

067 760 8574

тел.: +38 097 735 10 16 - Віктор Вдовиченко (Радник міського голови з військових питань)

Управління праці та соцзахисту Уманської міської ради

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100