реклама

реклама

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України надало рекомендації найбільшим аптечним мережам Черкаської області.

Рекомендації надані з метою запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції у сфері роздрібної торгівлі лікарськими засобами та виробами медичного призначення в умовах загострення епідеміологічної ситуації в країні.

Відповідні рекомендації були надані комунальним підприємствам «Христинівська центральна районна аптека», «Чорнобаївська центральна аптека № 35», «Канівська центральна районна аптека № 91», ТОВ «Фармацевтична фірма «Ваше здоров’я», ЧОКП «Фармація», ТОВ «Оптфармація-2», ТОВ «Медіт-М».

У рекомендаціях територіальне відділення рекомендувало утримуватись від підвищення цін на лікарські засоби та вироби медичного призначення, що використовуються для лікування (профілактики) грипу та гострих респіраторних інфекцій.

Про результати розгляду рекомендацій суб’єкти господарювання мають повідомити у десятиденний термін з дня їх подання, повідомляє прес-служба територіального відділення АМКУ області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100