реклама

реклама

Всього 11 поєдинків зможуть побачити черкащани на вечорі боксу, що відбудеться в Черкасах 15 грудня в СК «Будівельник». Головною подією на міжнародному турнірі з боксу буде поєдинок у суперлегкій вазі (до 63,503 кг) між харків’янином Сергієм Федченком та азербайджанцем, який останні шість років живе і тренується в Німеччині, Азадом Азізовим.

Володар численних титулів Азад Азізов у ринзі демонструє силовий, атакуючий бокс і, як правило, прагне дострокового завершення бою. Працює в класичній стійці правші. Ставку робить, перш за все, на потужні бокові удари. Особливу увагу приділяє роботі по корпусу.


Сергій Федченко також правша, працює на ринзі досить технічно, за що отримав прізвисько «Професор».

Сьогодні Сергій Федченко побував у Черкасах, де на прес-конференції пригадав теплий прийом чотирирічної давнини. Тоді він боксував у Черкасах проти аргентинця Хуана Альберта Годоя і виграв бій.

– Цього разу ми підготувалися до поєдинку як завжди добре. Адже суперник неприємний. Кожен план бою гарний, але рідко вдається запланувати все на 100%. Завжди є місце для творчості. Проте багато розповідати не буду. Приходьте, бо краще все це бачити вживу, – зазначив Сергій. – Пригадую, як чотири роки тому мене підтримував повний зал, немов я боксував у рідному Харкові. Нині, як і завжди, я налаштований на перемогу.

Сергій Федченко також подякував промоутерській компанії братів Кличків «K2 Promotions», під егідою якої він виступає. Каже, що мав змогу потренуватися в Прикарпатті.

– Зараз тривають спаринги. Скоро буде тиждень відпочинку і бій, – сказав Сергій Федченко.

Крім Сергія Федченка, організатори привезуть на турнір і інших цікавих боксерів. Зокрема, буде російський суперважковаговик Володимир Терьошкін, який нещодавно допомагав тренуватися Володимиру Кличку. Буде також В’ячеслав Узелков, який відомий більше телеглядачам як учасник шоу «Танцюю для тебе» та «Останній герой».

Керівник рекламного агентства «Oleks» Сергій Кудактін, що є співорганізатором турніру, зазначив, що спортивний комплекс «Будівельник» очікує півтори тисячі глядачів. Вартість квитків – від 100 гривень.

Дивіться також ВІДЕО.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100