реклама

реклама

«Смачні валентинки для захисників та захисниць» - такий захід провели до Дня святого Валентина на базі ДНЗ "Черкаське вище професійне училище".

2_1723

Учні пекарсько-кондитерських груп і майстри виробничого навчання напекли медових пряників. Інші учні разом з підопічними Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "ЖАГА Життя" і Територіального центру надання соціальних послуг м.Черкаси вирізали жовто-блакитні сердечка-валентинки та листівки у формі серця для воїнів. Кожен охочий міг написати на них своє побажання захисникам.

Працівники департаменту соціальної політики на зібрані кошти закупили для потреб бригади чай, каву, згущене молоко, цукерки, солодощі, м’ясну та рибну консервацію.

«Від імені міського голови а дякую всім, хто приєднався до цієї доброчинної акції. Вона стала виявом нашої безмежної вдячності воїнам, які в неймовірно складних умовах, без сну та відпочинку, за будь-якої погоди боронять нашу державу, наше мирне життя. Ми завжди готові підтримати захисників України. Нас єднає добро і віра в Перемогу, котра, віримо, обов’язково настане», - сказала заступниця міського голови Марина Гаркава.

426178891_779784470846052_1718013529708088148_n

Медові пряники та валентинки передали для воїнів Третьої штурмової бригади Черкас, котрі відвезуть їх на передову.

«Війна триває вже 10 років і стосується кожного. Воїни, особливо молоді, надзвичайно зворушені подарунками з мирної території. Адже зовсім нещодавно, вони як учні й студенти черкаських навчальних закладів теж робили власноруч такі подарунки на передову. А тепер отримують знак вдячності й піклування від інших», – сказав В’ячеслав Манжосов, син загиблого «Айдарівця» Тимура Манжосова на позивний «Балу».

Про це інформують у департаменті соціальної політики.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100