реклама

реклама

Черкаська обласна рада повинна зібратися на позачергове засідання, щоб дати оцінку перебігу й результатам парламентської виборчій кампанії  на Черкащині, а також фальсифікаціям, які мали місце під час підрахунку голосів. Так вважає депутат облради від фракції "Фронт змін" Наталія Старікова.

— Вибори вже місяць як закінчилися, сталося багато подій, а сесія досі не відбулася. По-перше, необхідно проаналізувати вибори та дати оцінку всім тим порушенням і фальшуванням, які фіксувалися під час кампанії. По-друге, звернутися до Генерального прокурора та Президента України з проханням пришвидшити визначення результатів виборів по так званим "проблемним" округам — 194 і 197. Є переможці — Микола Булатецький й Леонід Даценко, і є всі документи, які підтверджують їх перемогу над опонентами", — заявляє Наталія Старікова.

Для скликання позачергового засідання сесії необхідна згода третини депутського корпусу. Це 35 голосів. Наталія Старікова переконана — потрібну кількість підписів удасться зібрати. Адже в обласній раді нараховується 22 депутати-опозиціонери з фракцій "Батьківщина" і "Фронт змін", а також 5 позафракційних.

— Ми повинні висловити свою позицію. Хотілося би також побачити позицію колег по сесійному залу, — зауважує Наталія Старікова.

Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації політичної партії "Фронт Змін".

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 О.ЧУПРИНА 04.12.2012 21:26
Така сесія конче потрібна.Її проведення мають підтримати також депутати Черняк В.П.,Вовченко В.П.,Кузьмінський А.І.,Лега Ю.Г.,Монке С.Ю.,Тимошенко М.І., Лук"янець В.Л.,Горбенко Н.А.,Льошенко В.О..Як учасник виборчого процесу обов"язково буду просити слова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100