реклама

реклама

Спільний наряд групи затримання Смілянського міжрайонного відділу Державної служби охорони з дислокацією в м. Городище отримав повідомлення від чергового пульту централізованого спостереження про спрацювання охоронної сигналізації в приватному будинку.

Прибувши на місце події, правоохоронці негайно заблокували усі виходи із будинку. Обстеживши охоронювану територію, працівники ДСО виявили пошкоджені вхідні двері. На них були помітні сліди злому.

Зайшовши до приміщення, міліціонери, діючи чітко та злагоджено, «на гарячому» затримали невідомого чоловіка, який вже намагався винести викрадені особисті речі господарів. Затриманий виявився 31-річним місцевим жителем.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Городищенського райвідділу міліції. Затриманого крадія було доставлено до чергової частини райвідділу для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

Господарі будинку наразі перебувають за кордоном. Завдяки роботі міліціонерів Держслужби охорони та встановленим засобів охоронної сигналізації їм вдалося уникнути сумних наслідків, вважають у прес-службі обласної міліції.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100