реклама

реклама Делікат

реклама

У Верховній Раді VII скликання Партія регіонів готова підтримувати ті пропозиції опонентів, які будуть враховувати національні інтереси. Про це в інтерв'ю сайту «Обозреватель» заявив екс-мер Черкас, народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник, інформує прес-служба партії.

Відповідаючи на питання про те, з ким фракція ПР готова співпрацювати в новообраному парламенті, народний депутат зазначив, що «ми єдина політична сила, яка ніколи не називала тих, з ким ми ні за яких обставин не будемо спілкуватися або об'єднуватися. Ми поставили тільки одну умову: національний інтерес».

«Всі політичні сили, які пройшли до Верховної Ради, підтримані певною частиною українського суспільства, і цей факт ми не маємо права не враховувати», - додав політик.

«Ми ні перед ким не закриваємо двері», - зазначив він.

Говорячи про національні інтереси, депутат, зокрема, нагадав, що «Венеціанська комісія і Євросоюз вимагають, щоб ми, нарешті, виключили з Основного закону країни право Верховної Ради призначати і звільняти суддів, переглянули принципи формування Вищої ради юстиції, щоб туди не входили прокурори, міністри».

На думку політика, якщо опоненти будуть голосувати проти цього, то тим самим вони виступатимуть проти руху України в напрямку європейських стандартів.

Він зазначив, що Партія регіонів готова підтримувати ті пропозиції опонентів, які будуть враховувати національні інтереси.

«Наша політична сила сьогодні пропонує прагматичний підхід: боротьба з корупцією, розвиток економіки, збільшення надходжень до бюджету, зниження податкового тиску», - підкреслив Володимир Олійник.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 ЧИНГИЗ-ХАН 14.12.2012 15:30
Как достала, эта продажная тушка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 правдоруб 05.12.2012 20:34
от молодець, лише забув додати, що саме при цій владі Україна стала самою корумпованою державою у Європі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100