реклама

реклама Делікат

реклама

У Києві правоохоронці затримали наркоторгівця й організатора наркотрафіку, якого не могли піймати протягом двох років, йдеться в сюжеті ТСН.

Як повідомляють у МВС, ця історія почалася в липні 2010 року, коли співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Подільського райуправління міліції затримали 27-річного жителя Черкаської області. Після обшуку в нього знайшли ретельно упаковані пакети з курильними сумішами і марихуаною.

– Під час затримання в нього було вилучено наркотиків на загальну суму близько 10 тисяч доларів, за цінами чорного ринку, – розповів співробітник МВС Сергій Бажан.

Юнак закуповував речовини в Росії і привозив їх в Україну на автомобілі. Тоді проти порушника порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 307 Кримінального Кодексу України і відпустили під заставу, але він втік.

Варто відзначити, що злочинця шукали два роки. Як встановили правоохоронці, чоловік їздив по всій Україні, не дзвонив рідним, а пізніше влаштувався виконробом на будівництво, вирішивши, що його справу закрили.

Примітно, що тільки що затриманого зловмисника суд знову відпустив під заставу в 21 тисячу гривень.

У суді таку «щедрість» коментувати відмовилися. А ось чи потрапить ще на суд сам підозрюваний – питання, говорять, в свою чергу, правоохоронці. Стежити за чоловіком вони не мають права. Тому він знову може зникнути. І не виключено, що не на два роки, а назавжди.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Nazar Obidzinski 06.12.2012 19:28
Який там судити - їм навпаки оклади жалованія підвищити зібрались.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 1968 06.12.2012 18:35
За це самих суддів треба судити!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100