реклама

реклама Делікат

реклама

До чергової частини Кам’янського райвідділу міліції звернувся житель села Катеринівка Кам’янського району, який повідомив про вбивство. Чоловік вказав, що за місцем проживання виявив труп свого 4-річного пасинка з очевидними ознаками насильницької смерті.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, побачила труп маленького хлопчика, на тілі якого були суцільні синці. Медики констатували, що смерть малюка настала в результаті недокрів’я.

У будинку знаходилися 23-річна мати дитини та її 37-річний співмешканець. На перший погляд, молоді батьки були в шоковому стані від трагедії, що сталася з їхньою дитиною. Правоохоронці почали з’ясовувати обставини, які призвели до загибелі хлопчика.

Як стало відомо від свідків, що на виховання дитини часу в батьків не завжди вистачало, а, в разі вчинення будь-якої шкоди, хлопчика очікували жорстокі покарання.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні 4-річний хлопчик був вдома разом з батьками. Під час дитячих забавок він не відреагував на зауваження матері, тому вона з метою виховання схопила ремінь та почала лупцювати дитину, навіть не замислюючись про трагічні наслідки таких дій. Від останнього удару хлопчик упав на підлогу і вдарився головою.

Згодом хлопчик стих, мати поклала його в ліжко з надією, що він заснув. Але дитяче тільце не витримало такого насилля і наступного дня вранці батьки виявили, що малюк не дихає. Молоду матір правоохоронці затримали та доставили до райвідділу міліції. Зараз, усвідомивши те, що вона своїми руками вбила свою дитину і має нести за це суворе покарання, жінка від усього відмовляється: горе-батьки намагаються перекласти вину за смерть малюка одне на одного.

За цим фактом слідчим відділом Кам’янського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Горе-матір арештована. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Остаточну міру покарання виним особам визначить суд, повідомляє прес-служба обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Вася 07.12.2012 10:44
********!!!! Люди, нам того кінця світу доведеться випрошувати ще років 200. бо кінця світу треба заслужити....Будемо мучатися із такими гріхами ще довго-довго
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100