реклама

реклама Делікат

реклама

Нещодавно один із дозвільних органів почав працювати у спеціальній програмі електронного документообігу. Перші відскановані документи від заявників направлялись через 5 хвилин після їх отримання виконавцям – Територіальному управлінню державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України в Черкаській області.

– Поки що, звісно, користуватимемось і паперовими носіями, доки на рівні держави не затвердять усі необхідні нормативні акти, – зазначає керуючий справами виконавчого комітету Микола Кудрявцев. – Але електронна процедура дозволяє пришвидшити передачу документів виконавцю. Документ буквально через кілька хвилин після прийняття державним адміністратором потрапляє в роботу, а не протягом того ж або наступного дня, як це відбувається нині. Це дозволить і видавати дозвільні документи заявникові у більш стислі терміни.

Як зазначає начальник Єдиного дозвільного центру Руслан Стемповський, програма електронного документообігу у ЄДЦ встановлена уже кілька років. Однак дозвільні органи поки що не мають таких програм. Першим стало управління Держгірпромнагляду.

Тож тепер через програму електронного документообігу проходять такі дозвільні процедури: отримання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та подання декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 очі бачуть 07.12.2012 10:39
це серйозне досягнення. А раніше як було? голубами пересилали чи що? чи навчились користуватись програмами типу TCPfoss?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100