реклама

реклама Делікат

реклама

Першого заступника мера Черкас Віктора Беззубенка ніхто з друзів не вітає з професійним святом – Днем місцевого самоврядування, що відзначається сьогодні. Тепер чиновник вирішив забути про «день будівельника, день юриста та день медичного працівника». Про це він сказав під час вранішньої наради в МВК.

– Я зранку спілкуюся з друзями (в 6:30 був перший дзвінок): ніхто мене не вітає! Приїхав до мерії – не бачу жодного вітальника! Скажіть, чому це свято не вийшло на загальночеркаський рівень? – поцікавився Віктор Анатолійович.

На переконання заступника мера, жителі міста просто не знають про «свято кожного черкащанина».

– Наступного року ми заплануємо вуличні заходи, концерт зробимо, так, щоб всі дізналися. Причому без грошей, – пожартувала начальник організаційного відділу МВК Лілія Маліщук.

Віктор Беззубенко запропонував інший варіант – проводити постійне інформування для того, щоб люди відчули, що «виконком, всі працівники мерії працюють для громади, вони громадою найняті, щоб надавати послуги».

– Коли громада буде відчувати, що вона найняла Риджаніча (Олександр Риджаніч – директор департаменту житлово-комунального комплексу, – ред.), щоб він робив дороги, міняв решітки, вчасно прибирав вулиці, тоді громада буде 7 грудня відчувати, що в неї свято. І Риджаніч буде відчувати, що в нього свято! – привів «живий» приклад Віктор Беззубенко.

Нагадаємо, що сьогодні в Україні відзначають День місцевого самоврядування – професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних і обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

25 листопада 2000 року Президент України підписав указ, яким наказував щорік 7 грудня відзначати у країні нове свято – День місцевого самоврядування.

Зокрема, в президентському указі пояснювалися причини цього нововведення: «Враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності...»

Від «Прочерку»: Редакція припускає, що насправді Віктор Беззубенко не забуде про всі інші професійні свята. Очевидно, він просто пожартував.

Нагадаємо, що не так давно на нараді в мерії Віктор Беззубенко повідомив, що депутат міськради Олександр Радуцький проситься у фракцію Партії регіонів. Як виявилося потім, це був жарт від Беззубенка

реклама

Коментарі  

 
+2 #9 Лидия 07.12.2012 22:37
Цитую Kaput:
Якщо люди про них не знають,значить вина ТАК працюють!
Точніше,роблять вигляд,що працюють.
Та й вітати чиновників- дурний тон.

Підтримую. В теперішній міській владі дуже мало залишилося працівників, яких можнв привітати зі святом.Більша частина працівників робить вигляд, що працюють.Якщо довідку про заробітну плату працівнику, який звільнився з органів місцевого самоврядування потрібно добиватися через прокуратуру та горячу лінію Кабінету Міністрів і то через два місяці тільки отримати, то про яке вітання може бути мова? Що таким людям як Беззубенко, Кудрявцев, Удод можна побажати? Тому так і друзі привітали Беззубенка зі святом.А взагалі такі люди не достойні цього свята.Це свято потрібно ЗАСЛУЖИТИ.Потрібно бути дійсно патріотом Органів місцевого самоврядування, дбати про своє рідне місто, а не розбазарювати й те що залишилося.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #8 Земляк із Стецівки 07.12.2012 14:49
Найкращий та найталановитіши й керівник обласного рівня.На посаду губернатора треба Віктора замість чужинця Тулуба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #7 Kaput 07.12.2012 13:28
Якщо люди про них не знають,значить вина ТАК працюють!
Точніше,роблять вигляд,що працюють.
Та й вітати чиновників- дурний тон.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Оксана Колісник 07.12.2012 13:22
Можливо, не випадково не вітають. Значить пан Беззубенко - не самоврядовець, а "смотрящій", намісник, найманець чи .. щось тіпа такого, інструментально го, чужорідного. Справжніх самоврядовців, які діють в інтересах громад, а не використовують громади та свої виборні посади та призначення у виконавчих органах МС для вирішення своїх питань, у нас ще дуже мало. Тому, зокрема, і "не йде" у нас місцеве самоврядування.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 Делишки... 07.12.2012 13:00
Просто Витольд очень самолюбив и в этом кроется вся причина "возмущения"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Крук 07.12.2012 13:00
Якось дуже інфантильно......як для заступника і депутата облради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 саша 07.12.2012 12:19
*******, когда ты для людей работал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 Смайл 07.12.2012 12:07
А еще сегодня Международный день гражданской авиации.Полетишь ты скоро, Виктор Ананатольич :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Александра 07.12.2012 11:41
Такие вот "шутники" правят городом...и страной. Куда катимся???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100