реклама

реклама Делікат

реклама

Прокуратурою Черкаської області здійснюється нагляд за додержанням законів у формі процесуального керівництва під час розслідування кримінального провадження відносно першого заступника начальника Головного управління Держземагенства в області, який підозрюється у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

Встановлено, що вищевказана службова особа, діючи умисно, з метою одержання хабара в листопаді 2012 року вимагала від потерпілого грошові кошти  у сумі 200 тис. грн. за погодження технічної документації по інвентаризації автомобільних шляхів.

Так, 6 грудня представник підприємства, на вимогу посадовця, здійснив перерахування обумовленої частини грошових коштів у сумі 21 тис. 500 грн. на його особистий рахунок.

Вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України. На разі досудове розслідування триває, інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 правдоруб 07.12.2012 23:03
на сьогодні це була єдина людина не з нової команди. його треба було позбутися - трапилась нагода. Закінчиться ця історія нічим - так само як і з харченком, але посаду звільнять для нового данецкого заїди і якщо за ту інвентарізацію когось нахиляли то хай не розслаблюється все рівно платить доведеся тільки іншій па***ці і вдвічі більше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 111 07.12.2012 15:51
Цитую Делишки...:
А ........... роздав всі набережні землі біля річки Дніпро і нічого собі почуває

Його тоды ще не було.... :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Делишки... 07.12.2012 13:02
А ........... роздав всі набережні землі біля річки Дніпро і нічого собі почуває
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100