реклама

реклама Делікат

реклама

Сьогодні жительці села Мошурів Тальнівського району Анастасії Конельській виповнилося 100 років.

Ювілярку привітали зі святом родичі, знайомі, друзі, сусіди, серед яких були й поважні гості – голова райдержадміністрації Микола Бардадим, заступник голови районної ради Володимир Глухенький, сільський голова Наталія Пономаренко.

Керівники привітали Анастасію Пилипівну з Днем народження, поцікавилися станом її здоров’я, подякували за невтомну працю, життєву стійкість та мудрість, а також вручили їй вітальну адресу Президента України Віктора Януковича, яку озвучив голова райдержадміністрації Микола Бардадим:

«Вклоняюся Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови. Сердечно вдячний Вам за багаторічну самовіддану працю. Радію, що, переживши багато бурхливих подій, Ви сьогодні зустрічаєте ювілей у колі рідних та близьких Вам людей. Бажаю міцного здоров’я, радості й благополуччя на довгі щасливі роки», – йдеться у посланні Президента України.

Присутні приєдналися до найкращих побажань та вручили ювілярці квіти та цінні подарунки, інформують у відділі з питань внутрішньої політики апарату Тальнівської РДА.

Біографічна довідка

Анастасія Пилипівна, закінчивши 3 класи церковно-приходської школи, вже в 16 років розпочала свою трудову діяльність у місцевому колгоспі. Має стаж роботи 44 роки, учасник війни. Разом з чоловіком виховала 3-ох синів та доньку, має 6 онуків, 8 правнуків та 2 праправнуки.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100