реклама

реклама Делікат

реклама

Кращого стрільця серед правоохоронців області визначили під час проведення чемпіонату УМВС України в Черкаській області з багатоборства снайперів. Змагання проходили в стрілецькому тирі загальноосвітньої школи № 9 міста Черкаси. Першість в командному та особистому заліку виборювали 64 стрільці з 32 підрозділів та служб міліції області. Учасники демонстрували свої здібності у вправах МГС-1 для стрільби з малокаліберної гвинтівки ТОЗ-18 та вправи №4 для стрільби з пістолета Макарова.

Серед чоловіків-учасників була і тендітна дівчина-правоохоронець, яка на рівні з усіма показувала свою майстерність та справність у стрільбі.

Кожен з членів команд спробував свої можливості при виконанні вправи з положення лежачи під час стрільби з гвинтівки ТОЗ-18.

Потім співробітники міліції виконували вправу з пістолета Макарова, де необхідно було за 21 секунду подолати дистанцію в 25 метрів, потім швидко вистрілити в мішені та набрати якнайбільшу кількість балів за результатами влучень.

Так, за підрахунками перше місце в командному заліку посіли бійці СБСМ «Грифон», друге здобув Соснівський райвідділ міліції, а третє – батальйон патрульно-постової служби. В особистій першості перемога дісталася єдиній представниці прекрасної статі – майору міліції Соснівського райвідділу міліції Наталі Христян, яка за результатами двох видів змагань обігнала свого головного суперника – представника СБСМ «Грифон» капітана міліції Олега Дерев’янка.

Трійку призерів замкнув старший лейтенант міліції Сергій Кріт з УДАІ УМВС в Черкаській області. Усім призерам вручили грамоти, а співробітники СБСМ «Грифон» поповнили скарбничку перемог підрозділу кубком, інформує прес-служба МВС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100