реклама

реклама

Ватутінська громада отримала гуманітарну допомогу з-за кордону. Про це інформують в міськраді. Допомога надійшла з Польщі, Німеччини, США…

«Цього разу гуманітарний вантаж надійшов від HelpChain e.V та Eugen Laschinski, 3 Musketiere Reutlingen e.V. - Für Menschen in Not, United Ukrainian American Relief Committee, Inc. (ЗУАДК), Grzegorz Wiercioch, Jacek Wojas та Хлюпа Станіслав за посередництва Максима і Тетяни Березняків та Андрія Степаненка», - перелічують в міськраді.

420170680_805151151649306_4171589146049277716_n

Адресати отримання допомоги: це військові (в першу чергу), родини, які опинились у складних життєвих обставинах, та внутрішньо переміщені особи.

Вантаж гуманітарної допомоги складається з 4-х функціональних ліжок та матраців до них, ковдр, вживаного одягу та взуття, енергетичних напоїв, антисептичних засобів, медичних халатів, постільної білизни, ходунків для осіб з інвалідністю, рослинного молока та інше.

У громаді дякують благодійникам за збір та організацію відправлення допомоги (Петро Шот - офіційна сторінка), ТОВ "Комбінат баранкових виробів" за доставку вантажу в громаду та всім, хто долучився до її розвантаження.

«Частина енергетичних напоїв, антисептичних засобів, медичних халатів вже відвантажена волонтерам ГО "СІЧ", які вирушають на передову», - пишуть в міськраді

Фото прес-служби міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100