реклама

реклама

На базі Черкаської спеціалізованої школи № 13 відбувся захопливий майстер-клас «Наукове літо» для вчителів природничих наук шкіл міста.

Захід був організований закладом освіти спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників міста Черкаси.

Головна мета заходу – підготовка до організації літнього наукового STEAM-табору для учнів 5-7 класів, обмін досвідом та інноваційними ідеями щодо створення цікавого та пізнавального простору для дітей під час літніх канікул.

Майстер-клас «Наукове літо» провели для вчителів природничих наук шкіл Черкас


Близько 100 вчителів закладів загальної середньої освіти міста Черкаси, Сміли і Черкаського району мали змогу відвідати кілька локацій майстер-класу, а саме:

  • «Пригоди мильної бульбашки» (вчитель фізики Тетяна Семененко): дослідження фізичних властивостей мильних бульбашок, створення різнокольорових та вигадливих форм.
  • «Відкриваємо таємниці природи» (вчитель біології Катерина Римаренко): захопливі експерименти з рослинами та тваринами, вивчення екосистем та біорізноманіття.
  • «Стань шпигуном у рослинному світ» (вчитель хімії Оксана Панасенко): хімічні досліди з рослинами, виявлення невидимих чорнил та розгадування таємниць природи.
  • «Втеча з острова Таємниць: козацький десант, географічні шифри та симфонія вітру» (вчитель географії Тетяна Товстолит): географічні квести, розгадування шифрів, дослідження світу та орієнтування на місцевості.
  • «Артстудія. Все по барабану!» (вчителі технологій Людмила Борисенко, Олександра Пономар, вчитель мистецтва Вікторія Скляр): створення музичних інструментів з підручних матеріалів, арт-проекти та розвиток творчих здібностей.

Майстер-клас «Наукове літо» провели для вчителів природничих наук шкіл міста


Вчителі школи поділилися своїми знаннями, досвідом та креативними ідеями. Учасники майстер-класу отримали можливість не лише поспостерігати за цікавими дослідами та проєктами, але й особисто взяти участь у них. У підсумку вчителі отримали безліч корисних порад, практичних знань та натхнення для організації власного літнього наукового STEAM-табору.

Завдяки такому заходу діти зможуть не лише весело та цікаво провести літні канікули, але й отримати нові знання, розвинути свої навички та дослідити світ у всій його красі!

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Фото: dogp.gov.ua

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100