реклама

реклама

"Разом з головою Черкаської обласної організації Українського Червоного Хреста Юлія Холодна здійснили виїзд у Камʼянську міську територіальну громаду на черговий об’єкт, у якому спільно з місцевою владою, здійснюємо забезпечення належних умов проживання внутрішньо переміщених осіб.

Силами місцевої влади у приміщенні, яке має 17 кімнат та розраховане для комфортного проживання близько 56 осіб, виконані усі необхідні ремонтні роботи. Для цього з місцевого бюджету Камʼянської громади було виділено близько 3 мільйонів гривень.

Фото з ФБ Валерії Бандурко

Фото з ФБ Валерії Бандурко


Завдяки підтримці міжнародного партнера Canadian Red Cross Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста забезпечує цей прихисток усією необхідною технікою та меблями. Загальна сума допомоги складатиме близько мільйона гривень. У перелік допомоги входять: ліжка, шафи, тумби, матраци, столи, стільці, холодильники, пральні машини, електричні плити, потужний генератор, мікрохвильовки, електро чайники, настінні вішалки і навіть посуд. Техніка вже завезена, очікуються і меблі. Роботи з облаштування компактного місця проживання тривають", - інформує начальниця Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко

Фото з ФБ Валерії Бандурко

Фото з ФБ Валерії Бандурко


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми маємо потенціал»: Кам’янська громада відкриває новий хаб для ВПО

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 ВІра Холодна 30.03.2024 22:20
Мої нащадки. Тільки вони в говорящіє "телесірки" подались.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Дімон 30.03.2024 20:24
Предок, дякую. Транш з коштів по облаштуванню прихистка отримав. Жду!! Наступного.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100