Після численних дискусій на тему затвердження угоди про підготовку кредитного фінансування між Черкаською міської радою, Європейським банком реконструкції та розвитку і КПТМ «Черкаситеплокомуненерго», а також після обговорення ряду інших питань депутати міської ради пішли на перерву, не ухваливши жодного питання.

Розійшлися також мітингувальники, які стояли під міським будинком рад, очікуючи розгляду питання про перейменування вулиці Енгельса на вулицю Чорновола.

Розгляд питання співпраці з ЄБРР депутати повинні завершити після перерви.


Одразу після цього повинні розглянути питання і про перейменування вулиці Енгельса.

До слова, ще перед затвердженням порядку денного депутати висловили кардинально протилежні думки щодо перейменування черкаської вулиці.

Так, регіонал Ігор Тищенко підтримав питання перейменування. У свою чергу, депутат-комуніст Віктор Білоусов висловився взагалі за зняття цього питання з порядку денного. Мовляв, його можна розглядати тільки після референдуму.

Далі буде…

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Василь 11.12.2012 15:01
Перемогла ударно-комуно-олігархічна більшість - ура товагіщі! Всіх с Ханукою! :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 СПАРТАК 11.12.2012 13:30
Пропозиція:
Серед мітингувальникі в біля міськради влаштувати турнір-кулачні бої. Якщо перемогу отримають комун.ки - вулицю залишити із старою назвою ЕНГЕЛЬСА. Якщо переможе оп..з..иція - нехай буде ЧОРНОВОЛА. Бій зафільмувати і викласти в інет. Уявляєте скільки буде переглядів? Поб'є всі рекорди!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100