реклама

реклама

Гарну новину повідомили на своїх інтернетресурсах працівники Смілянського центру соціальних служб. У квітні вони повертають групові тренування для матусь разом з малюками від 3 місяців до 3 років «Струнка мама - здорова мама та малюк», пише smila-ua.com

Це підходить насамперед для матусь, які нещодавно народили малюка і вже можуть пробувати робити адаптовані вправи. Вдосконаливши програму, тренери центру тепер готові поводити заняття жінці із дитиною до 3 років. Бо в процесі роботи для цієї категорії матусь підібрані вправи, які вони можуть робитися разом з дитиною.

Фото: smila-ua.com

Фото: smila-ua.com


Переваги таких занять: у вас завжди є пара, щаслива і здорова матуся, щасливий малюк, бо поряд з матусею.

Мета занять допомогти жінці відновитися після пологів, зміцнити мʼязи тазового дна, виконати підготовку тіла до інтенсивніших навантажень, пропрацювати все тіло мами, використовуючи вагу дитини. Переваги в цьому очевидні. Адже тренування з дитиною на руках забезпечують безпечне відновлення після пологів жінки, сприяють фізичному розвитку малюка.

Для старших дітей підготовлені заняття в тандемі разом з мамою, не тримаючи дитину на руках.

Заняття проводить Оксана Приходько: тренер, реабілітолог тренажерного залу міжнародного рівня, тренер групових занять з фітнесу, майстер з тейпування різної складності, нутриціолог дитячий та дорослий.

Чекають з нетерпінням матусь з їх дітками в новому приміщенні Центру соцслужб за адресою: вул. Дорошенка, 4. Уже 8 квітня об 11:30 відбудеться перше заняття.

Усі деталі та реєстрація за тел.: 068-700-77-09.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100