реклама

реклама

У Черкасах відновили роботу над розробленням плану реалізації Стратегії розвитку Черкас.

1_2253

Стратегію розвитку у обласному центрі затвердили наприкінці 2021 року. Наразі виклики, пов’язані з військовим станом в Україні, потребують актуалізації операційних цілей Стратегії та розроблення плану заходів, що поєднає процеси відновлення та розвитку Черкаської міської територіальної громади.

На першому засіданні комітету стратегічного планування, яке відбулося у оновленому складі, визначили плани і напрямки, над якими комітет буде працювати найближчим часом. Як зазначила директорка департаменту економіки та розвитку Ірина Удод, план реалізації розроблятимуть з урахуванням змін Державної стратегії регіонального розвитку до 2027 року та Регіональної стратегії розвитку Черкаської області.

Голова комітету стратегічного планування, перший заступник міського голови Сергій Тищенко відзначив, що важливо продовжити роботу над реалізацією усіх креативних ідей, які були напрацьовані у «Стратегії розвитку Черкас».

«Коли ми розробляли цей документ, ми не знали, що розпочнеться повномасштабне вторгнення і країна перебуватиме у стані війни. Проте важливість цього документу важко переоцінити. Ми маємо діяти у межах напрацьованої раніше Стратегії і з урахуванням викликів воєнного стану. Черкаси мають цілеспрямовано реалізовувати свій великий потенціал, і ми будемо до цього прагнути», - підкреслив Сергій Тищенко.

Партнером Черкаської міської ради у процесі роботи над планом реалізації стратегії є ВІ «Активна громада». Її регіональна представниця Світлана Панченко розповіла, що попереду у комітету стратегічного планування - активний і насичений графік роботи. Це і стратегічні сесії за напрямками, і фокус-групи, і публічні консультації. І все це протягом квітня-травня цього року. Завершитися вона має участю представників Черкас у Форумі у Києві за участю міжнародних донорів.

Черкаська міська рада

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Петрович 12.04.2024 00:36
Стратег це звучить гордо, а архістратег ще крутіше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 НАСТРАДАМУС 11.04.2024 07:58
ПРОВІДЦІ МІСЦЕВОГО МАШТАБУ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Чикаго-Дубай 11.04.2024 06:24
Стратеги банером в кольорах партії регіонів над входом в міську раду нагадують тим,хто сумнівається,що Черкаси-це УКРАЇНА ( а не Ізраїль чи раша).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Сергій 10.04.2024 16:03
Цікаво.
Я теж був членом стратегіного комітету. В тексті затвердженої стратегії чимало положень мною прописаних.
В розвиток положень стратегії мною розроблено графічну частину. Лише на графіку я витратив місяців 10 власного життя.
Ці матеріали розглянути містобудівною радою і в цілому схвалоно.
Вони передані голові стратегічного комітету.


І вот я узнаю з преси, про засідання в оновленому складі!

Неісповедими шляхі господні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100