реклама

реклама

"Спільними зусиллями ми зможемо багато" – наголосив міський голова на сьогоднішній апаратній нараді з керівниками, де було обговорено низку важливих питань.

Зокрема мова йшла про надання допомоги місту Харкову, яке зазнало руйнівних обстрілів з боку російських окупантів, через що тисячі родин залишилися без електропостачання. Тому міський голова закликав всіх долучитись до благодійної акції "Подаруй світло Харкову", в рамках якої збираються для харківчан будівельні матеріали та альтернативні джерела живлення, зокрема генератори, які будуть направлені постраждалим районам.

434455073_821500920014329_4833645118704321642_n

Ще одне важливе питання – це допомога нашим захисникам, від яких постійно надходять запити на які ми маємо реагувати. Для їх задоволення потрібні ресурси, тому міський очільник звернувся до присутніх допомогу ЗСУ поставити в пріоритет. "Для кожного з нас це повинно бути найважливішим " – сказав міський голова.

Заступник міського голови Юрій Кубявка зупинився на питанні проведення у громаді Місячника з благоустрою, який триватиме до 1 травня, та Дня довкілля, що проводиться щороку у третю суботу квітня. Закликав всіх долучитися до упорядкування і озеленення прилеглих територій до установ, підприємств та організацій, а також закріплених ділянок.

Також Юрій Богданович наголосив на важливості якісної підготовки до нового опалювального сезону та прийняття всіх дієвих заходів задля зменшення боргу населення за отримані комунальні послуги. Це дасть можливість комунальникам провести комплекс робіт, які дозволять вчасно розпочати надавати теплопостачання населенню та якісне проходження опалювального періоду. Тому потрібно активізувати роботу з боржниками.

Крім цього на нараді говорили про наповнення порталу відкритих даних та про виконавську дисципліну.

Ватутінська міськрада

фото міськради

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Результати наради 17.04.2024 11:22
Апарат вирішили модернізувати шляхом збільшення довжини змійовика.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100