Відомий бойовий медик та старший сержант Національної гвардії України Олександр Корнійчук на псевдо «Байкер» проведе відкритий безоплатний тренінг з домедичної допомоги у Черкасах на базі місцевого Гончаренко центру.

За словами організаторів, цей тренінг познайомить містян із головними правилами надання домедичної допомоги в умовах надзвичайного стану: від теорії до практичні безпосередньо на занятті.

Тренінг у Черкасах2

«Під керівництвом фельдшера 27 бригади, головного сержанта Олександра Корнійчука, відомого під псевдонімом «Байкер», усі охочі отримають унікальну можливість не лише навчитися правильно використовувати перев'язувальні матеріали та турнікети, а й вкотре переконатися у надзвичайній важливості медичної аптечки», — зазначають у Гончаренко центрі.

Там також наголосили, що основи надання домедичної допомоги — це критично важливі знання в умовах повномасштабної війни, адже до буденних ризиків травмування додалися також російські обстріли.

«Звісно, хочеться, аби всі ці знання ніколи й нікому не знадобилися. Але ми живемо в умовах великої війни, коли ворог б’є по цивільних будівлях, школах, вокзалах. Тому цей тренінг — це не лише про власні навички. Це про потенційні врятовані життя», — додають організатори.

Тренінг у Черкасах4

Тренінг відбудеться 25 квітня о 15:00 на базі освітньо-культурного та волонтерського простору Гончаренко центр Черкаси, що за адресою бульвар Шевченка, 234. Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100