Представники різних громадських організацій Золотоніщини під стіни “Черкасиобленерго” принесли протестні плакати, пише ЗМІ.сk.ua.

Фото: ЗМІ.сk.ua


Вони виступають проти роботи помічником нового генерального директора обласних енергетиків Вадима Яненка – Івана Собка, який в минулому багато років очолював Золотоніські районні енергетичні мережі та з яким пов’язано чимало скандалів.

За словами одного із організаторів акції, військового у відставці Тараса Супруна, активісти хотіли донести новому керівнику “Черкасиобленерго”, щоб він звернув увагу на тих людей, яких бере до себе у команду.

“Персона Івана Собка є одіозною для Золотоніщини. Громада району добре пам’ятає, як домоглася його звільнення: були численні акції, залучали до дії також й сміттєвий бак. Людина зловживала службовим становищем, були незаконні відключення електроенергії як у громадян, так і місцевих підприємств.  Зараз ми маємо інформацію, що Собко має вплив для ухвалення кадрових рішень в “Черкасиобленерго”. Тому і прийшли донести свою позицію до Вадима Яненка”, - відзначив Тарас Супрун.

Редакція ЗМІ.сk.ua звернулася за коментарем ситуації до адміністрації "Черкасиобленерго".

"Іван Собко пропрацював у Золотоніському районі електричних мереж ПАТ "Черкасиобленерго" майже 25 років. За той час, коли Іван Собко очолював Золотоніський РЕМ,  підрозділ був одним із найкращих по показниках серед усіх відокремлених структурних підрозділів Черкаської області. На сьогоднішній день Іван Собко працює в ПАТ "Черкасиобленерго" та професійно виконує свої обов’язки.

Тому необґрунтовані та нічим не підтверджені звинувачення на ім’я Івана Собка є незрозумілими", - прокоментували в адміністрації "Черкасиобленерго".

Водночас активісти запевняють, що готові продовжити безстрокові акції протесту “Черкасиобленерго”, якщо Іван Собко буде продовжувати працювати на державному підприємстві.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 синоптик 25.04.2024 10:07
Енрергетики репетують про підвищеня тарифів - бо треба вівдновлювати електростанції та мережі після бомбардувань. Наче й правильно.. АЛЕ!
Прийшли перед Новим роком, поміняли кілька років тому встановлені лічильники на новенькі. З вбудованими пристроями, щоб самі енрергозбуту показники повідомляли.
В квітні приходить контролер енергозбуту показники знімати.
А лічильник хіба показники не передає?
А в них щось не працює...
За кілька днів - щось в тому лічильнику потріщало, світло поблимало і згасло. Викликав електрика - в того очі на лоба: вперше бачу, щоб лічильник перегорів!
А тепер - питання - ХТО з керівників Обленерго ЯКУ суму поклав у кишеню на оцій махінації з лічильниками, за яку доведеться платити споживачам?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Маша 24.04.2024 21:39
Собко ... с обленерго!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Пасивний новоспечений 24.04.2024 18:51
так же пасивно спостерігав з вікна свого кабінету за активністю під стінами обленерго.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100