Прокуратура Черкаської області провела перевірку щодо екстрадиції особи з Домініканської Республіки до правоохоронних органів України.

Встановлено, що в 2008 році вказана особа вчинила службове підроблення офіційних документів на своєму підприємстві та ухилилася від сплати податків майже на 5 млн. грн. За результатом цього правоохоронними органами була порушена кримінальна справа за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України.

Однак, у 2009 році обвинувачений втік за кордон, у зв’язку з чим УМВС України в Черкаській області оголосило його в міжнародний розшук.

У листопаді 2012 року правоохоронні органи Домініканської Республіки встановили місцезнаходження вказаної особи, про що, відповідно до вимог міжнародно-правових договорів, повідомили компетентні органи України.

За результатом перевірки прокуратурою області підготовлено та направлено до правоохоронних органів Домініканської Республіки клопотання про екстрадицію цієї особи до України, інформує прес-служба установи.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100