реклама

реклама

У 53 дошкільних навчальних закладах Черкас відбувся фестиваль «Гармонія руху».

Метою заходу було збереження та зміцнення здоров’я дітей дошкільного віку, активізація роботи у фізкультурно-оздоровчому напрямі.

У програму фестивалю було включено різноманітні форми організації дитячої життєдіяльності валеологічного, фізкультурно-оздоровчого, художньо-естетичного спрямування з активним використанням рухів і музики.

Протягом фестивального тижня діти всіх вікових груп за активної підтримки батьків взяли участь в сюжетно-ігрових комплексах ранкової гімнастики, конкурсах, тематичних днях (день бігу), рухливих, народних, спортивних іграх, іграх-естафетах, іграх-змаганнях, іграх-пантомімах, хвилинках-здоровинках, міні-туристичних походах, музичних заняттях з пріоритетом музично-ритмічних рухів, заняттях з фізичної культури з використанням елементів степ-аеробіки, хатха-йоги, крапкового масажу, дихальної гімнастики, музично-ритмічних рухів, музично-спортивних розвагах.

Яскравим завершенням фестивалю стало фізкультурно-музичне свято, яке в кожному дошкільному закладі мало своє змістовне наповнення і назву, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Як запевняють організатори, фестиваль подарував дітям і дорослим багато позитивних емоцій, дав можливість дітям показати свої фізкультурні досягнення, а батькам їх побачити, ще раз пересвідчитись у важливості занять фізичною культурою.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100