реклама

реклама

Протягом 11 місяців цього року до місцевого бюджету фізособами – «спрощенцями» міста Черкаси забезпечено надходження єдиного податку понад 34 млн. грн., що перевищує відповідні показники минулого року майже у 3,5 рази. У 2011 році надходження від цієї категорії платників податків склали понад 10 млн. грн.

«У Черкасах в 2012 році майже 11 тис. підприємців здійснюють свою діяльність на спрощеній системі оподаткування, обліку та звітності, з них більше тисячі підприємців – новачки. Найбільшою популярністю у спрощеній системі оподаткування користується 2 група, на якій перебуває  53 відсотків усіх приватних підприємців-спрощенців, потім - 3 група, яка охоплює майже 27 відсотків єдинників та  1 група, яку обрали близько 20 відсотків підприємців» - прокоментував застосування спрощеної системи в нових умовах начальник ДПІ у м. Черкасах Ігор Порубай.

Нагадаємо, впровадження з 1 січня 2012 року нової моделі спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності, зменшення податкового тиску на малий бізнес шляхом впровадження мораторію на проведення фактичних перевірок сприяло не тільки зростанню кількості платників єдиного податку, а й збільшенню його надходжень до місцевого бюджету міста.

Про це інформує прес-служба ДПІ в місті Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100