На Алеї Центру культури та дозвілля відбувся ярмарок «Великоднє диво». Монастирищенська громада знову зібралася разом, щоб поділитися Великоднім настроєм та підтримати наших Захисників.

Колектив Монастирищенський центр культури та дозвілля (директор Марина Демчук) виступив ініціатором проведення ярмарки, підготувавши фотозони, Великодні інсталяції, елементи декору, які виготовлялися в майстерні дорослими та дітьми протягом двох тижнів.

438170621_761850346128319_3618551333202035271_n

Також, долучилися до ярмарку: Каріна Домачук, Віталік Долгін, волонтерське об’єднання «Летичівські Берегині» (керівник Валя Рябець), мистецький етнопростір «САДИБА ОСТАПА» (засновниця Ольга Остапенко), будинки культури сіл Матвіїха та Леськове (завідуючі Тамара Кужільна та Людмила Труш), ТОВ «ЛІДЕР – АБВ» (керівник Валентина Салий), Монастирищенська Публічна Бібліотека (директор Валентина Григораш).

Кожен учасник приніс щось особливе від декоративних виробів до випічки, від квітів до засобів по догляду за обличчям.

Тож, жителі та гості міста мали чудову нагоду придбати різні прикраси, аксесуари, декор для дому, ікони, паски, смаколики, розсаду, квіти, кущі та багато іншого, вирощеного і зробленого з любов’ю, взяти участь у аукціоні з купівлі молоденької козички та зробити гарну світлину у святковій фотозоні. Крім того, «Летичівські Берегині» представили маскувальні сітки такікімору, які з молитвою виготовляють для наших Захисників.

Кошти виручені з реалізації Великодньої продукції, учасники ярмарки спрямують на потреби військових, яких підтримують. Також, було встановлено скриньку для зборів благодійних внесків для ЗСУ, в яку зібрали 8тисяч 360гривень.

Про це пише Монастирищенська міськрада, фото Монастирищенської міськради

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100