реклама Делікат

реклама

У приміщенні Звенигородської районної військової адміністрації відбувся важливий семінар, спільно проведений Департаментом агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації та ТОВ "КАД МЕДІА".

Захід був присвячений обговоренню програм підтримки для аграріїв та обігу земель сільськогосподарського призначення: можливості та приховані ризики.

441149852_752126320427817_7232659374023644965_n

На семінарі було представлено широке коло тем, які стосуються аграрного сектору, зокрема, можливостей отримання підтримки від держави та ризиків, пов'язаних з обігом земель. Захід провів директор Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації Роман Косенко.

Участь у семінарі взяли керівні посадовці, представники агропідприємств та органів місцевого самоврядування Звенигородського району та представники ключових галузевих видань. Серед них були присутні: директор Черкаської агенції регіонального розвитку Ілона Приходько, адвокат, радник з земельних питань ГС "Аграрний союз України" Олександр Норочевський, головний редактор журналу "АгроPRO" Ельвіра Ткачова та заступник головного редактора журналу "АгроPRO" Ірина Дмитренко.

Семінар розпочав начальник Звенигородської районної військової адміністрації Юрій Піковський, який відзначив важливість таких заходів для розвитку агропромислового сектору та забезпечення ефективного використання земельних ресурсів.

На семінарі обговорювалися практичні питання земельного законодавства, перспективи отримання фінансової підтримки для аграріїв, а також важливість правильного використання та обігу сільськогосподарських земель.

Такі заходи сприяють підвищенню обізнаності аграріїв та органів місцевого самоврядування щодо актуальних питань галузі та сприяють створенню сприятливих умов для розвитку сільського господарства.

Семінар завершився активною дискусією та обміном досвідом між учасниками, пише Звенигородська районна державна адміністрація.

Фото РДА

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100