реклама

реклама

Протягом доби працівники МНС Черкащини вивільнили із снігових заметів 7 автомобілів, розпиляли та прибрали 6 повалених дерев.

Підрозділи Територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій України у Черкаській області здійснили 9 виїздів. У результаті вжитих заходів врятовано 2 особи та 3 будівлі.

Останніми днями найбільш складні погодні умови спостерігались на території Жашківського, Маньківського, Монастирищенського, Уманського районів. До заходів з подолання наслідків складних погодних умов на території цих районів залучено 22 рятувальники та 6 одиниць техніки. Силами МНС із снігових заметів вивільнено 7 автомобілів, розпилено та прибрано з автошляхів близько 6 повалених дерев, розчищені 4 дільниці пішохідних тротуарів та прилеглих до них територій у місті Умань та районі.

Найбільше роботи у рятувальників було на трасі «Київ – Одеса», де вантажні автомобілі через заноси та ожеледь кілька разів перекривали дорогу.

Черговий караул місцевого Державного пожежно-рятувального посту Жашківського району, на 173-ому км автодороги «Київ-Одеса» звільнив із снігового замету вантажний автомобіль «МАН».

У Маньківському районі із снігового замету місцеві рятувальники звільнили одразу 2 вантажних автомобілі «Вольво».

У селі Долинка Монастирищенського району тягачем місцевого підрозділу територіального управління МНС звільнено з снігового замету вантажний автомобіль «ДАФ», який в умовах ожеледиці перегородив дорогу та заблокував по ній рух транспорту.

В Уманському районі, на 205-ому км автодороги «Київ – Одеса», черговим караулом Уманської державної пожежно-рятувальної частини було надано допомогу зі звільнення з снігового замету вантажного автомобіля «ДАФ», який в умовах ожеледиці не міг самотужки виїхати.

Майже одночасно уманські рятувальники у самій Умані звільнили із снігового замету автомобіль швидкої медичної допомоги, який в умовах ожеледиці  не міг виїхати з вулиці Якіра.

Про це інформує прес-служба МНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100