реклама

реклама Делікат

реклама

13 травня відзначила столітній ювілей мешканка м. Шпола Ольга Федотівна Присяжненко.

13 травня відзначила столітній ювілей мешканка м. Шпола Ольга Федотівна Присяжненко. Фото: shpola-otg.gov.ua


Про це повідомляє Шполянська міська рада об’єднаної тергромади.

Ольга Федотівна пройшла складний життєвий шлях: як і більшість їх однолітків, жила, навчалася в школі, потім вирішила стати педагогом, але Друга світова війна зламала геть усі плани на майбутнє. Її, зовсім ще юну дівчину, вивезли на роботи в Німеччину. Пережила війну й поствоєнну розруху, народила двох дівчаток.

Але життя приготувало жінці нові випробування: одна з доньок, на превеликий жаль, померла від хвороби, інша виїхала за кордон. Таким чином матір на схилі літ залишилася самотньою. Має внука, який відвідує бабусю, підтримує, дбає про її добробут, також навідуються до неї соціальні працівники, які приносять продукти, ліки і все, що необхідне старенькій.

Ольга Федотівна у свої 100 років сама обходить себе і власне подвір’я, проте, звичайно ж, здоров’я вже не те, що в юності, та й самотньо їй, коли залишається зі своїми думками, спогадами наодинці.

13 травня відзначила столітній ювілей мешканка м. Шпола Ольга Федотівна Присяжненко. Фото: shpola-otg.gov.ua


З нагоди поважного ювілейного Дня народження до іменинниці завітав в.о. міського голови Олег Кошовий, а також заступник міського голови Ірина Каландирець та керуюча справами виконавчого комітету Тетяна Герус, які висловили жінці слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, мудрість, щирість, доброту, а також вручили квіти й подарунки.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100