реклама

реклама

Підприємство «Уманська швейна фабрика» зареєструвала новий бренд «VIPLUI», під яким випускатимуться лінії жіночого та чоловічого верхнього одягу, пише «Умань.інфо».

– Раніше ми працювали під логотипом «Екслюзив колекшн». Він неодноразово створював нам певні неприємні ситуації на закордонних ринках, адже був досить простеньким і недорогим. Товар мав високий рівень якості і на його фоні така дешевенька етикетка. Це насторожувало клієнтів, – говорить директор підприємства Юрій Лисак. – Тому і було ухвалено рішення створити логотип, що підкреслить відмінну якість нашого одягу.

Ще восени на власному інтернет-порталі umansf.com адміністрація підприємства оголосила конкурс на найкращу назву торговельної марки.

– Запропонувати власні варіанти міг будь-хто, – кажуть на фабриці. – Пропозицій надходило дуже багато. Звичайно, найактивнішими були наші співробітники, які майже щодня надавали нові пропозиції, але, на жаль, жодна із запропонованих назв не викликала очікуваного захоплення. Тому, зібравшись із співвласниками, ми визначилися з назвою свого брендового одягу.

Аби створити гідну назву своїй продукції, адміністрація провела так званий «мозковий штурм».

– І саме під час нього один із співвласників Віталій Пилипенко неочікувано для всіх і для себе самого, поєднав літери ініціалів керівників підприємства таким чином, що одразу стало зрозуміло – це сама та назва, з якою ми будемо гідно виглядати на світовому ринку верхнього одягу, – зазначив Юрій Іванович. – Розробкою вже самого логотипу займалася київська дизайнерська фірма. А от лейби за нашими ескізами замовляли аж в Туреччині, адже в Україні такий товар не виготовляють.

Нині підприємство запрошує до співпраці українських дизайнерів, які могли б створювати лінії дизайнерського одягу. Нещодавно вони вже почали випускати деякі моделі за власними розробками. У майбутньому хочуть створювати дизайнерські колекції власного виробництва.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 бродяга 15.12.2012 06:35
Секонд хенд всё равно побеждает ! УРА ! экономической политике государства. А такие производители существуют не благодаря , а вопреки всему (налоги , энергетика, пожарники , ........)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100