реклама

реклама Делікат

реклама

12.12 2012 в Черкасах взяли шлюб п’ятнадцять пар. Про це повідомила начальник відділу Державної реєстрації актів цивільного стану по місту Черкаси Лариси Чернікова, пише «Черкаський край».

Черкащани стали на весільний рушник незважаючи на те, що містично зійшлися кілька однакових цифр – 12.12.12, і нумерологи та астрологи в один голос радили закоханим цього дня не одружуватися. Бо число 12 у сумі дає трійку. А вона несе в собі войовничу енергію Марса. Але це все індивідуально: трійки можуть додати «перчинки», тонізувати стосунки. А те, що подружжю, яке вирішило розписатись 12.12.12, треба буде вкласти величезну працю у побудову сім’ї, то кому це дається без праці? Хоч забобонних у Черкасах вистачає, та ні особливе число, ні заметіль, ні засніжені сходи Палацу одружень не зупинять таких, як Ігор і Наталія.

Живе ця пара в Черкасах. Познайомилися п’ять років тому завдяки спільним друзям. Новоспечений глава сім’ї має неабиякі творчі здібності, успішно займається оздобленням інтер’єрів. Молода дружина працює на ПАТ «Азот», але теж не байдужа до дизайну – сама розробила своє весільне вбрання. Вдягнутися в українські вишиванки вирішили одностайно, бо «ми ж українці!» Їхній дружка Леван Хубуа не відстав від молодят: прийшов на реєстрацію в грузинському вбранні.


реклама

Коментарі  

 
0 #2 Число 16.12.2012 20:18
вот *****нутіье... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Тамада 16.12.2012 18:43
Ну і в чому прикол? Менше, ніж щосуботи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100